Iraq213 2011.05.02. 22:30

Honnan tudjuk, mikor kell megcsókolni?

Egy jó csók leveheti a nőt a lábairól. Szavak nélkül is mindent elárulhat rólad. A csók egy jó módszer a bizalom felmérésére és van néhány férfi, aki már művészi szinten űzi. A PUA.HU oldalon további ingyenes csókolózási tanácsokat találsz arról, hogyan kelts vonzalmat a nőkben és hogyan csókold meg a lányokat úgy, hogy kitörölhetetlenül részükké válj.

Honnan tudhatod, mikor csókold meg? Néha a férfiak összezavarodnak a jelektől, melyekkel a nők szándékukat fejezik ki. Talán csak arra vársz, hogy a nő adja meg neked a kezdőlökést ahelyett, hogy te lépnél először. A tökéletes alkalomra várva el is veszítheted a lehetőséget. Néhányan idegesek lesznek és még azelőtt megcsókolják a nőt, mielőtt készen állna rá. Ez egy nagyon jó módszer arra, hogy elrontsuk az első csókot. Szóval mikor csókold meg? Van néhány tipp és stratégia amit fontolóra kell venned, mielőtt még cselekszel.

 

Nyugodj meg!

Mielőtt még tudnád, hogy mikor van a kellő alkalom, önuralmat kell gyakorolnod. Sok múlhat rajta. Sok férfi ideges és frusztrált lesz a csókolózás gondolatától. Nem minden férfinak van benne gyakorlata.  Már csak a gondolat is megrémítheti őket. Ez nem olyan dolog amit előzőleg jól begyakorolhatsz. Ezt az idő előre haladtával tanulod meg.
Ha túlteszed magad az idegességen, az segít abban, hogy az első csók maradandó élmény legyen. Ez csak egy csók. Ez nem valami teszt amin át kell menni, vagy esetleg megbukhatsz. Lazíts és csináld lassan. Ha túl gyors vagy, akkor elhibázhatod (és tán még egy fogat is sikerül eltörnöd).

 

Ne siettesd a dolgot!

Senki se állítja azt, hogy meg kell csókolnod egy nőt 5 percen belül. Nem is kell megcsókolnod az első randi alkalmával. Rengeteg srác beleesik abba a hibába, hogy sürgeti a csókot. Ők tán idegesek, és csak gyorsan túl akarnak esni rajta vagy tán csak gyorsan kapni akarnak egyet. Soha se siettess egy csókot, mert azt csak rád nézve megalázó. Egy csókot rendesen elő kell készíteni (csóktippek!) és az időzítésnek is pont jónak kell lennie. Meg kell ragadnod a kellő hangulatot. Ha nem megfelelő a hangulat, akkor a csók se fog menni.

 

A megfelelő hely és idő

Ha rá akarsz jönni, hogy mikor csókolhatod meg a nőt, akkor, először ha megfelelő helyet és időt kell megtalálnod. Mondjuk kézen fogva egy óriáskeréken. De egy esti séta is megteszi a parkon keresztül. Persze a kocsiban ülve egy domb tetején, lenézve a városra is megteremti a megfelelő hangulatot. Soha ne szervezz programot olyan helyekre mint családi temetés, munkahely, se nagyobb tömegbe.

A megfelelő pillanat is nagyon fontos. A jól időzített csók mindennel felér. Legtöbben  csak a randi végére tartogatják a csókot, mint jó éjt puszit. De ez nem szükségszerű. Ha az idő és hely megfelel, akkor bármikor elsütheted azt a csókot.

 

Testbeszéd

Tanuld meg olvasni a nő mozgásait. Ez egy nagyon jó mód arra, hogy kifürkészd, mikor van a nő a csók hangulatában. Kedvező jelzések lehetnek például, ha közel hajol hozzád, játszik a hajával, a nyakát, arcát simogatja, vagy akár egy hosszas mosoly is miközben a szemeidbe néz. Ezek jó jelzőtáblák afelé, hogy megállapítsd, hogy a megfelelő hangulatban van és rányomulhatsz.
A negatív testbeszéd jelzésképp szolgálhat, hogy a csók ezúttal nagy hiba lenne. Ha nem néz egyenesen a szemedbe, vagy keresztbe tette a karját, akkor ez nem sejtett jót. Tán még el is hajolhat tőled vagy vállal elfordul felőled. Mindezen jelek arra utalnak, hogy erőfeszítéseid nem váltak be , és ha tovább folytatod akkor csak lerombolhatod azt, amit eddig elértél.

 

Ne várj a jelre

Van néhány agresszívabb nő, aki eléd áll és megmondja, hogy csókold meg. Ha egy ilyen nővel randizol, akkor ez neked előny. Ebben az esetben megspóroltál egy csomó idegeskedést és taktikázást. De nézzünk szembe az igazsággal. A legtöbb nő a férfitól várja az első lépést. A férfinak kell tudnia, mikor és hogy csókolja meg a nőt

Ha szerencséd van akkor majd ők küldenek valami jelet, hogy eljött a megfelelő idő, hogy megcsókold őket. Ne várd azt, hogy ez majd valami villogó jel lesz, egy nyíllal az ajkai felé mutatva.  Remélhetőleg valami olyasmi jelet fog adni, mint a feléd hajlás vagy szemét becsukva emeli fel a fejét. De talán csak a szemeivel jelez majd. Ez lesz a „nézés”, ami elmondja neked, hogy megcsókolhatod.


A rossz hír az, hogy vannak nők, akik soha nem adnak semmilyen jelet. Lehet, hogy ők is olyanok, mint te, a tökéletes pillanatra várnak, ami lehet, hogy soha nem jön el. Talán nincs túl sok tapasztalatuk a csókolózás terén és nem tudják hogyan adhatnának valami jelet. Szóval, ha ez a helyzet, de egy romantikus helyen vagytok, és úgy érzed, hogy a pillanat megfelelő, akkor ne várj semmire. Ragadd meg az alkalmat és nyomulj. Csináld lassan, és tartsd fenn a szemkontaktust. Legrosszabb esetben megmondja neked, hogy bocs, de az alkalom nem megfelelő. Ha ez van, akkor tartsd tiszteletben kívánságát és várj egy kedvezőbb pillanatra. 

 

Hozd el a pillanatot

Túl sok ember vár a megfelelő pillanatra mielőtt megcsókolná a nőt. Nem lehetsz ennyire passzív. Nem ülhetsz karba tett kézzel egy randin a sorsra várva. Néha sokkal céltudatosabbnak kell lenned. Ez annyit tesz, hogy tervet kell szőnöd, hogy elérd a megfelelő hangulatot. Vidd el randira valami romantikus helyre. Válaszd ki a megfelelő zenét, amit majd a kocsiban játszol, miközben mentek. Ha éppenséggel otthon készítesz valami vacsorát, akkor megéri teremteni egy kis hangulatvilágítást (gyertyák, hangulatlámpák). Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy megteremtsd a kellő atmoszférát. Így megközelíthetővé válik és eldöntheted majd, hogy rányomulsz-e.

 

 Tudj meg még többet arról, hogyan kell csókolózni! A legintenzívebb fejlődést biztosítja számodra, amikor a gyakorlatban tanulod, mikor időzíts, hogyan csókold meg a nőt és hogyan kezeld a visszautasítást!

 

A pua.hu Intenzív Ismerkedési Tréningjei során a nightgame erre kiváló gyakorlóterep! Bővebben a részletekről »itt«!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogykellcsokolozni.blog.hu/api/trackback/id/tr742865722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása