Iraq213 2011.05.03. 22:30

Hogyan kell csókolózni?

Szóval az a helyzet, hogy randin vagy egy lánnyal, akit meg kell csókolnod. De közben az is érdekel, hogy ne legyél visszautasítva, vagy nehogy rosszul jöjjön le a dolog.
Azt szeretnéd tudni, hogyan csókolhatnád meg úgy, hogy még többet akarjon ( és, hogy minimalizáld a visszautasítás esélyét, vagy, hogy hülyén gyere ki az egész szituációból).
És ez itt a lényeg.
Mi fiúk nem szeretjük, ha rosszul sülnek el a dolgok vagy, hogy visszautasítanak. Tény, hogy tudósok megállapították, hogy az agy ugyan azon fele foglalkozik az elutasítással, mint amelyik fájdalmat dolgozza fel. Az agyunk perspektívájából szemlélve a visszautasítás ugyan az számunkra, mint ha valaki fizikálisan megsértene.
És persze itt van még annak a fontossága, hogy miként csókoljunk meg egy nőt. Teljesen alá tudod ásni a kapcsolatodat vele, lelombozod, sőt tán még közeli barátainak is elmondja (így hamar híre száll majd, hogy felsültél nála).
Nem valami jó. Határozottan NEM jó.
Már részről, ha megtanulod, hogyan kell jól csókolni, akkor hatalmas önuralmat és nyugalmat kell mutatnod. Nagy kihívásnak fogod találni, hogy teljesítsd a nő vágyait és, hogy még jobban kötődjön hozzád. Sőt még a barátai szemében is nagyot fogsz nőni, így majd hamar terjed a hír, hogy milyen fantasztikus srác vagy.
Visszatérve a témánkhoz: „Hogyan kell csókolózni?”, most néhány kulcsfontosságú tényezőt mondanék a siker érdekében:

 

1.      Kontextus
Elfelejtetem ki mondta, de van egy híres idézet, ami valahogy így hangzik: „Összefüggés nélkül nincs igazság”. Ez a nőkre nézve teljességgel igaz. A helyzetnek alkalmasnak kell lennie rá, nem fog csak úgy véletlenül megtörténni.
A te felelősséged, hogy megteremtsd a megfelelő környezetet, hogy felkeltsd az érdeklődést a szemében, úgy viselkedve, hogy ő is akarja a csókot. Szóval mire eljutsz odáig, hogy megcsókold, addigra már ő is elképzelte ezt, már vagy ezerszer. ÉS a csók már is csak egy közönséges, elkerülhetetlen és kikerülhetetlen esemény. Teremtsd meg az alkalmat és a többi majd jön magától.

 

2.      Vezetés
A nő, akivel vagy, azt várja, hogy te vedd az irányítást a kezedbe. Ez nem jelenti, hogy te dominálj, vagy elnyomd őt.  Azt akarja, hogy te késztesd, te dönts a csók felől.
Ez annyit tesz, hogy nem hezitálhatsz, nem fagyhatsz le az utolsó pillanatban. Ha még is, akkor az egész elég gyengén fog lejönni, és lerombolod az eddigi érzéseit.

 

Tudj meg még többet a csajozásról (hogyan kell csókolózni)! Kattints ide most rögtön és töltsd le az 52 oldalas könyvemet a csajozásról ingyen és szerezz barátnőt még Ma!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogykellcsokolozni.blog.hu/api/trackback/id/tr842865741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása