Iraq213 2011.05.04. 22:30

Hogyan kell csókolózni egy vonzó nővel?

Rengeteg ok szól amellett, hogy miért kell megtanulni rendesen  csókolózni. Rengeteg nő számára az első csók a legmeghatározóbb tényező a kapcsolat folytatását illetőleg. Ha elszúrod az első csókot, akkor búcsút inthetsz annak, hogy a barátnőd lesz. Abban, hogy ezt elkerüld a pua.hu ingyenes csajozási és csókolózási tanácsokkal vértez fel! Megfogadva az ötleteket nem lesz kérdés, mikor és hogyan kapd le a leányzót!


Az ajkak nők elsődleges erogén zónájuk. Minden férfinak tudnia kéne, hogyan kelthet erotikus benyomást, amikor megcsókol egy nőt. Ha jó csókoló vagy akkor jó esélyekkel indulsz.
A jó csókolózás nem csak a nyelvmozgás elsajátításával jár. Ahhoz, hogy jól csináld, az egész szádat használnod kell.  Ez magába foglalja a nyelvedet, ajkadat, fogadat, és egyéb részeit a testednek.
A következő tippek elárulják, hogyan tanulhatsz meg jól csókolni.

1.      Add a kezed. Az, hogy hol és hogyan vannak kezeitek, fontos. Óvatosan tartsd a fejét, miközben lassan bedugod nyelvedet a szájába. Óvatosan szívd ajkait. Ha nem hátrál el tőled, akkor dédelgesd meg a mellei alatt lévő részt. Ez egy kényszer érzést fog benne kelteni afelé, hogy többet akarjon.

2.      Legyél közeli megfigyelő. Ha jól akarod megcsókolni, akkor figyelmet kell fordítanod arra, hogy ő hogyan csókol téged. Legtöbb nő úgy csókol, ahogy elvárják, hogy csókolják őket. Fordíts figyelmet a nyelvére. Enyhén van durvábban vagy esetleg a kettő között akarja? Harapdálja ajkadat? Ahogy csókol, úgy akarja azt viszont kapni.

3.      Használd az ajkaid. Az ajkak fontos szerepet töltenek be a csók során. Szívogasd ajkait. Csináld gyengéden és egyszerre csak egyszer. Vigyázz, ne legyél túl durva. Ha kényeskedő hangulatban vagy, akkor próbáld meg az alsó és felső ajkát lassan végignyalni. Miután szája benedvesedett, mozgasd ajkaidat a száján.

4.      Szívd a nyelvét.  A legegyszerűbb mód, hogy megteremtsd a hangulatot, az az, hogy szívod a nyelvét. Nyald úgy a nyelvét, mint ahogy ott lent szeretnéd nyalni. Legtöbb nő erre rákattan. Ha szeretnéd, hogy viszonozza a gesztust, akkor hagyd, hogy az ujjaidat nyalogassa.

5.      Fedezd fel a test többi részét is. Nem vagy csak a szájára korlátozva. Nyugodtan nyomulj tovább és csókold meg az arcát, nyakát, mellét, szemét, vagy akár a füle mögött is.
Kreativitás a csókolózás közben sok jó dolgot eredményezhet. Kielégítheted várakozásait, egészen addig amíg bármit ki akarsz próbálni.

Ha még soha se dicsértek meg a csókjaidért ezelőtt, vagy úgy tűnik elvesztek az esélyeid, mert felsültél az első csóknál, akkor itt az ideje, hogy dolgozz a technikádon.

 

Tudj meg még többet arról, hogyan kell csókolózni!

A Hogyan Szerezz Magadnak Barátnőt II. részében részletesen megtanulhatod a csókon túl azt is, hogyan kényeztesd barátnőd egész testét!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogykellcsokolozni.blog.hu/api/trackback/id/tr52865753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása