Iraq213 2011.05.04. 22:30

Hogyan kell csókolózni egy vonzó nővel?

Rengeteg ok szól amellett, hogy miért kell megtanulni rendesen  csókolózni. Rengeteg nő számára az első csók a legmeghatározóbb tényező a kapcsolat folytatását illetőleg. Ha elszúrod az első csókot, akkor búcsút inthetsz annak, hogy a barátnőd lesz. Abban, hogy ezt elkerüld a pua.hu ingyenes csajozási és csókolózási tanácsokkal vértez fel! Megfogadva az ötleteket nem lesz kérdés, mikor és hogyan kapd le a leányzót!


Az ajkak nők elsődleges erogén zónájuk. Minden férfinak tudnia kéne, hogyan kelthet erotikus benyomást, amikor megcsókol egy nőt. Ha jó csókoló vagy akkor jó esélyekkel indulsz.
A jó csókolózás nem csak a nyelvmozgás elsajátításával jár. Ahhoz, hogy jól csináld, az egész szádat használnod kell.  Ez magába foglalja a nyelvedet, ajkadat, fogadat, és egyéb részeit a testednek.
A következő tippek elárulják, hogyan tanulhatsz meg jól csókolni.

1.      Add a kezed. Az, hogy hol és hogyan vannak kezeitek, fontos. Óvatosan tartsd a fejét, miközben lassan bedugod nyelvedet a szájába. Óvatosan szívd ajkait. Ha nem hátrál el tőled, akkor dédelgesd meg a mellei alatt lévő részt. Ez egy kényszer érzést fog benne kelteni afelé, hogy többet akarjon.

2.      Legyél közeli megfigyelő. Ha jól akarod megcsókolni, akkor figyelmet kell fordítanod arra, hogy ő hogyan csókol téged. Legtöbb nő úgy csókol, ahogy elvárják, hogy csókolják őket. Fordíts figyelmet a nyelvére. Enyhén van durvábban vagy esetleg a kettő között akarja? Harapdálja ajkadat? Ahogy csókol, úgy akarja azt viszont kapni.

3.      Használd az ajkaid. Az ajkak fontos szerepet töltenek be a csók során. Szívogasd ajkait. Csináld gyengéden és egyszerre csak egyszer. Vigyázz, ne legyél túl durva. Ha kényeskedő hangulatban vagy, akkor próbáld meg az alsó és felső ajkát lassan végignyalni. Miután szája benedvesedett, mozgasd ajkaidat a száján.

4.      Szívd a nyelvét.  A legegyszerűbb mód, hogy megteremtsd a hangulatot, az az, hogy szívod a nyelvét. Nyald úgy a nyelvét, mint ahogy ott lent szeretnéd nyalni. Legtöbb nő erre rákattan. Ha szeretnéd, hogy viszonozza a gesztust, akkor hagyd, hogy az ujjaidat nyalogassa.

5.      Fedezd fel a test többi részét is. Nem vagy csak a szájára korlátozva. Nyugodtan nyomulj tovább és csókold meg az arcát, nyakát, mellét, szemét, vagy akár a füle mögött is.
Kreativitás a csókolózás közben sok jó dolgot eredményezhet. Kielégítheted várakozásait, egészen addig amíg bármit ki akarsz próbálni.

Ha még soha se dicsértek meg a csókjaidért ezelőtt, vagy úgy tűnik elvesztek az esélyeid, mert felsültél az első csóknál, akkor itt az ideje, hogy dolgozz a technikádon.

 

Tudj meg még többet arról, hogyan kell csókolózni!

A Hogyan Szerezz Magadnak Barátnőt II. részében részletesen megtanulhatod a csókon túl azt is, hogyan kényeztesd barátnőd egész testét!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!

Iraq213 2011.05.03. 22:30

Hogyan kell csókolózni?

Szóval az a helyzet, hogy randin vagy egy lánnyal, akit meg kell csókolnod. De közben az is érdekel, hogy ne legyél visszautasítva, vagy nehogy rosszul jöjjön le a dolog.
Azt szeretnéd tudni, hogyan csókolhatnád meg úgy, hogy még többet akarjon ( és, hogy minimalizáld a visszautasítás esélyét, vagy, hogy hülyén gyere ki az egész szituációból).
És ez itt a lényeg.
Mi fiúk nem szeretjük, ha rosszul sülnek el a dolgok vagy, hogy visszautasítanak. Tény, hogy tudósok megállapították, hogy az agy ugyan azon fele foglalkozik az elutasítással, mint amelyik fájdalmat dolgozza fel. Az agyunk perspektívájából szemlélve a visszautasítás ugyan az számunkra, mint ha valaki fizikálisan megsértene.
És persze itt van még annak a fontossága, hogy miként csókoljunk meg egy nőt. Teljesen alá tudod ásni a kapcsolatodat vele, lelombozod, sőt tán még közeli barátainak is elmondja (így hamar híre száll majd, hogy felsültél nála).
Nem valami jó. Határozottan NEM jó.
Már részről, ha megtanulod, hogyan kell jól csókolni, akkor hatalmas önuralmat és nyugalmat kell mutatnod. Nagy kihívásnak fogod találni, hogy teljesítsd a nő vágyait és, hogy még jobban kötődjön hozzád. Sőt még a barátai szemében is nagyot fogsz nőni, így majd hamar terjed a hír, hogy milyen fantasztikus srác vagy.
Visszatérve a témánkhoz: „Hogyan kell csókolózni?”, most néhány kulcsfontosságú tényezőt mondanék a siker érdekében:

 

1.      Kontextus
Elfelejtetem ki mondta, de van egy híres idézet, ami valahogy így hangzik: „Összefüggés nélkül nincs igazság”. Ez a nőkre nézve teljességgel igaz. A helyzetnek alkalmasnak kell lennie rá, nem fog csak úgy véletlenül megtörténni.
A te felelősséged, hogy megteremtsd a megfelelő környezetet, hogy felkeltsd az érdeklődést a szemében, úgy viselkedve, hogy ő is akarja a csókot. Szóval mire eljutsz odáig, hogy megcsókold, addigra már ő is elképzelte ezt, már vagy ezerszer. ÉS a csók már is csak egy közönséges, elkerülhetetlen és kikerülhetetlen esemény. Teremtsd meg az alkalmat és a többi majd jön magától.

 

2.      Vezetés
A nő, akivel vagy, azt várja, hogy te vedd az irányítást a kezedbe. Ez nem jelenti, hogy te dominálj, vagy elnyomd őt.  Azt akarja, hogy te késztesd, te dönts a csók felől.
Ez annyit tesz, hogy nem hezitálhatsz, nem fagyhatsz le az utolsó pillanatban. Ha még is, akkor az egész elég gyengén fog lejönni, és lerombolod az eddigi érzéseit.

 

Tudj meg még többet a csajozásról (hogyan kell csókolózni)! Kattints ide most rögtön és töltsd le az 52 oldalas könyvemet a csajozásról ingyen és szerezz barátnőt még Ma!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!

Iraq213 2011.05.02. 22:30

Honnan tudjuk, mikor kell megcsókolni?

Egy jó csók leveheti a nőt a lábairól. Szavak nélkül is mindent elárulhat rólad. A csók egy jó módszer a bizalom felmérésére és van néhány férfi, aki már művészi szinten űzi. A PUA.HU oldalon további ingyenes csókolózási tanácsokat találsz arról, hogyan kelts vonzalmat a nőkben és hogyan csókold meg a lányokat úgy, hogy kitörölhetetlenül részükké válj.

Honnan tudhatod, mikor csókold meg? Néha a férfiak összezavarodnak a jelektől, melyekkel a nők szándékukat fejezik ki. Talán csak arra vársz, hogy a nő adja meg neked a kezdőlökést ahelyett, hogy te lépnél először. A tökéletes alkalomra várva el is veszítheted a lehetőséget. Néhányan idegesek lesznek és még azelőtt megcsókolják a nőt, mielőtt készen állna rá. Ez egy nagyon jó módszer arra, hogy elrontsuk az első csókot. Szóval mikor csókold meg? Van néhány tipp és stratégia amit fontolóra kell venned, mielőtt még cselekszel.

 

Nyugodj meg!

Mielőtt még tudnád, hogy mikor van a kellő alkalom, önuralmat kell gyakorolnod. Sok múlhat rajta. Sok férfi ideges és frusztrált lesz a csókolózás gondolatától. Nem minden férfinak van benne gyakorlata.  Már csak a gondolat is megrémítheti őket. Ez nem olyan dolog amit előzőleg jól begyakorolhatsz. Ezt az idő előre haladtával tanulod meg.
Ha túlteszed magad az idegességen, az segít abban, hogy az első csók maradandó élmény legyen. Ez csak egy csók. Ez nem valami teszt amin át kell menni, vagy esetleg megbukhatsz. Lazíts és csináld lassan. Ha túl gyors vagy, akkor elhibázhatod (és tán még egy fogat is sikerül eltörnöd).

 

Ne siettesd a dolgot!

Senki se állítja azt, hogy meg kell csókolnod egy nőt 5 percen belül. Nem is kell megcsókolnod az első randi alkalmával. Rengeteg srác beleesik abba a hibába, hogy sürgeti a csókot. Ők tán idegesek, és csak gyorsan túl akarnak esni rajta vagy tán csak gyorsan kapni akarnak egyet. Soha se siettess egy csókot, mert azt csak rád nézve megalázó. Egy csókot rendesen elő kell készíteni (csóktippek!) és az időzítésnek is pont jónak kell lennie. Meg kell ragadnod a kellő hangulatot. Ha nem megfelelő a hangulat, akkor a csók se fog menni.

 

A megfelelő hely és idő

Ha rá akarsz jönni, hogy mikor csókolhatod meg a nőt, akkor, először ha megfelelő helyet és időt kell megtalálnod. Mondjuk kézen fogva egy óriáskeréken. De egy esti séta is megteszi a parkon keresztül. Persze a kocsiban ülve egy domb tetején, lenézve a városra is megteremti a megfelelő hangulatot. Soha ne szervezz programot olyan helyekre mint családi temetés, munkahely, se nagyobb tömegbe.

A megfelelő pillanat is nagyon fontos. A jól időzített csók mindennel felér. Legtöbben  csak a randi végére tartogatják a csókot, mint jó éjt puszit. De ez nem szükségszerű. Ha az idő és hely megfelel, akkor bármikor elsütheted azt a csókot.

 

Testbeszéd

Tanuld meg olvasni a nő mozgásait. Ez egy nagyon jó mód arra, hogy kifürkészd, mikor van a nő a csók hangulatában. Kedvező jelzések lehetnek például, ha közel hajol hozzád, játszik a hajával, a nyakát, arcát simogatja, vagy akár egy hosszas mosoly is miközben a szemeidbe néz. Ezek jó jelzőtáblák afelé, hogy megállapítsd, hogy a megfelelő hangulatban van és rányomulhatsz.
A negatív testbeszéd jelzésképp szolgálhat, hogy a csók ezúttal nagy hiba lenne. Ha nem néz egyenesen a szemedbe, vagy keresztbe tette a karját, akkor ez nem sejtett jót. Tán még el is hajolhat tőled vagy vállal elfordul felőled. Mindezen jelek arra utalnak, hogy erőfeszítéseid nem váltak be , és ha tovább folytatod akkor csak lerombolhatod azt, amit eddig elértél.

 

Ne várj a jelre

Van néhány agresszívabb nő, aki eléd áll és megmondja, hogy csókold meg. Ha egy ilyen nővel randizol, akkor ez neked előny. Ebben az esetben megspóroltál egy csomó idegeskedést és taktikázást. De nézzünk szembe az igazsággal. A legtöbb nő a férfitól várja az első lépést. A férfinak kell tudnia, mikor és hogy csókolja meg a nőt

Ha szerencséd van akkor majd ők küldenek valami jelet, hogy eljött a megfelelő idő, hogy megcsókold őket. Ne várd azt, hogy ez majd valami villogó jel lesz, egy nyíllal az ajkai felé mutatva.  Remélhetőleg valami olyasmi jelet fog adni, mint a feléd hajlás vagy szemét becsukva emeli fel a fejét. De talán csak a szemeivel jelez majd. Ez lesz a „nézés”, ami elmondja neked, hogy megcsókolhatod.


A rossz hír az, hogy vannak nők, akik soha nem adnak semmilyen jelet. Lehet, hogy ők is olyanok, mint te, a tökéletes pillanatra várnak, ami lehet, hogy soha nem jön el. Talán nincs túl sok tapasztalatuk a csókolózás terén és nem tudják hogyan adhatnának valami jelet. Szóval, ha ez a helyzet, de egy romantikus helyen vagytok, és úgy érzed, hogy a pillanat megfelelő, akkor ne várj semmire. Ragadd meg az alkalmat és nyomulj. Csináld lassan, és tartsd fenn a szemkontaktust. Legrosszabb esetben megmondja neked, hogy bocs, de az alkalom nem megfelelő. Ha ez van, akkor tartsd tiszteletben kívánságát és várj egy kedvezőbb pillanatra. 

 

Hozd el a pillanatot

Túl sok ember vár a megfelelő pillanatra mielőtt megcsókolná a nőt. Nem lehetsz ennyire passzív. Nem ülhetsz karba tett kézzel egy randin a sorsra várva. Néha sokkal céltudatosabbnak kell lenned. Ez annyit tesz, hogy tervet kell szőnöd, hogy elérd a megfelelő hangulatot. Vidd el randira valami romantikus helyre. Válaszd ki a megfelelő zenét, amit majd a kocsiban játszol, miközben mentek. Ha éppenséggel otthon készítesz valami vacsorát, akkor megéri teremteni egy kis hangulatvilágítást (gyertyák, hangulatlámpák). Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy megteremtsd a kellő atmoszférát. Így megközelíthetővé válik és eldöntheted majd, hogy rányomulsz-e.

 

 Tudj meg még többet arról, hogyan kell csókolózni! A legintenzívebb fejlődést biztosítja számodra, amikor a gyakorlatban tanulod, mikor időzíts, hogyan csókold meg a nőt és hogyan kezeld a visszautasítást!

 

A pua.hu Intenzív Ismerkedési Tréningjei során a nightgame erre kiváló gyakorlóterep! Bővebben a részletekről »itt«!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!

Iraq213 2011.05.01. 22:30

Swinggcat módszere a csókolózáshoz… visszautasítás nélkül.

Mutatott-e már feléd nő érdeklődést – haját babrálta, megérintett, 4 éves kisgyerekként vihorászott, rád vetette azt a „Na gyere nagyfiú.” tekintetét… és így tovább – és mikor meg akartad csókolni, félelmeid valóra váltak és ellökött magától? Ha még nem történt ilyen veled, akkor biztos vagyok benne, hogy életed során még fog.
Még akkor is, ha egy nő ellök magától, megvan az esélye, hogy még is érdeklődik irántad.
„De akkor mért taszított el? – gondolhatod.
Azért, kedves barátom, mert egy különleges csábító játékot játszott veled.
Szellemileg és szexuálisan érett nők teljes mértékben tisztában vannak ennek a játéknak a szabályaival. Ezt a játékot hívom én így hívom: „Ragad meg, taszítsd el.”
Ez az, amikor a nőt eltaszítod magadtól, majd érzelmileg visszacsábítod.
Minden ellökés helyet teremt egy csábításnak.

Képzelj el egy tanárt, aki egy különösen szigorú egy diák felé, de egyszer kétszer meg dicséri.
A diákot ilyenkor az önelégültség érzete tölti el.
De, ha állandóan dicsérné a diákot, akkor a sikerélmény megkopna, mivel…
Nem Teremtené Meg a Kellő Érzelmi Válságot.
A nők átlátják ezt, és így tudják felkelteni a figyelmet.
Ha például egy férfi csinál valamit, hogy felkeltse egy nő érdeklődését, de hirtelen abbahagyja és aztán megint elkezdi, akkor hirtelen a figyelem középpontjába kerül.
Haladjunk tovább az érdeklődés felé…

KELTSD A LÁTSZATOT…

Ha meg akarod csókolni, akkor nézz is rá úgy!
Tudod, hogy ez mit jelent?
Fontos, hogy ezt merész játékossággal add elő. Egy érzéki gesztus, ami elsöpör minden áltatást és így sebezhetővé teheted.
A domináns fél leleplezi a benne rejlő kicsi lányt.
A játékos rész előhozza a benned rejlő kisfiút – gondolj arra az izgatottságra, amikor a kisgyerekek éppen a játékboltba vagy Disneyland-be mennek.
A nézés kapcsolatot teremt a nővel: „Semmi ha vagy de, most megcsókollak. És mind kettőnk
élvezni fogja.”


BEHATOLÁS A SZEMÉLYES LÉGTERÜKBE…

Át kell jutnod a nő, személyes légterébe. Minden nőnek van ilyen. És általában csak azokat engedik ilyen közel magukhoz, akikkel közeli vagy intimebb kapcsolatban állnak. Ha ez előbb említett módszerrel próbálsz közeledni, akkor nagy valószínűséggel be fog téged engedni.
Ha egyszer már beengedett, akkor úgy fog rád tekinteni, mint akivel intimebb kapcsolatban áll, vagy készen áll intimebb kapcsolatba kezdeni veled.

FIZIKAI KONTAKTUS LÉTESÍTÉSE…

A kirakós egy másik darabja, hogy fizikai kapcsolatot létesíts vele. valahogy meg kell érintened.
Számomra ideális, ha megfogom a kezét, vagy a kezemet a hátára teszem. Mikor a nézést és a érintkezést kombinálod akkor valami csodás történik…
Egy belső késztetést fog legbelül érezni.

Lebénul, ledermed, izgatott állapotba kerül. Transzba esik.
Közelebb kerülsz hozzá, jelezve, hogy meg akarod csókolni.
Aztán megállsz, és ránézel.
Fellobbantottad az érzelmi és szexuális kapcsolat lángját a testében és fejében. Most már ő is közelebb akar kerülni hozzád.
Aztán taszítsd el magadtól, mintha soha se történt volna meg a pillanat. Az egész kapcsolat? Csak az ő képzelgése. Azt megint közel kerülsz hozzá, majd megint eltaszítod.
Ezen a ponton bolondnak gondolhatja magát, mint valami beteg, aki elfelejtette bevenni a bogyóit.
Ekkor – az velem többször is megtörtént – megragadhat téged és megcsókol.
Ha nem ragadna meg, akkor rajtad van a sor, hogy megcsókold.
Itt nincs visszautasítás, mivel ez egy játék. Sikeresen alkalmaztam ezt a technikát több olyan lányon is, akik előre kijelentették, hogy nem érdeklem őket.
Néhány férfi úgy gondolja, hogy ez kegyetlen a nőkkel szemben.
De ezek az emberek csak nem értik meg.
Ez éppen olyan, mint ha összetörnél egy autót, levágnád egy Barbie fejét vagy éppen letörölnél egy számítógépet.
A nők élvezik ezt, mivel azt mutatod, hogy uralod vágyaidat és tudatában vagy annak, hogy őket miként csábítsd el.
Ez csak egy apró pici részlet azzal kapcsolatban, hogy mit tanulhatsz a blogomból. Az út ehhez a tudáshoz hosszú kísérletezéseken át vezetett. És ezeket a titkokat sehol máshol se tudod fellelni a világon.
Ha csak egy kicsi részed is meg akarja kaparintani a tudást, amivel intimebb kapcsolatba kerülhet bármely nővel, akire vágysz, akkor tartozol annyival magadnak, hogy megragadd az alkalmat és többet tanulhass a nők elcsábításáról.
Egy utolsó gondolat: Talán azon gondolkozol, hogy félreteszed ilyesfajta tanulmányaidat néhány hónapra, mivel el vagy halmozva munkával. Ha így teszel, talán örökre elveszed magadtól az esélyt, hogy magadévá tedd ezt a tudást. Ezért mondja a filozófia ezt: „Éld életedet teljességben.” Ez annyit tesz, hogy a kellő tudással és eszközökkel éld le álom életedet.

 

Tudj meg még többet a csajozásról (hogyan kell csókolózni)! Kattints ide most rögtön és töltsd le az 52 oldalas könyvemet a csajozásról ingyen és szerezz barátnőt még Ma!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!

Iraq213 2011.04.30. 22:30

Hogyan kell csókolózni, hogy ő is akarja?

Eltekintve attól, hogy egy előjáték vagy belépő, a nők érző lények. Igen, azok vagyunk! Szeretjük, ha megsimogatnak, megcsókolnak, átölelnek. A férfi aki ezt megérti, az sok másik fölött áll.
Több fajta csók létezik: pillangó – könnyed; puszi – szintén könnyed, általában arcra adjuk; játékos – önkifejező; hosszú csábító csókok hasonlóan a francia csókhoz.
A nő teste egy életre való felfedezést és élvezetet rejt magában. Ha szereted és imádod partnered, akkor ezek kincsek feltárása csodás ajándékok számára.

Állítsuk fel a játékteret: fények, zene, hangulat.  A zene mindig egy jó kísérő tényező, valami ami finom és szexi, valami amit mindketten élveztek.

·        Kezdjük az arcával. Csókold meg a homlokát. Csak könnyed csókot használj. Aztán indulj a szemöldöke, szeme, orra, arca majd álla felé. Tarts állandó szemkontaktust vele, hogy lásd reakcióit. Úgy látod, hogy élvezi csókjaidat? Be van csukva a szeme? Téged figyel? Ad ki bármilyen hangot?

·        Csókold meg a oldalt a nyakánál;  „harapdáld” végig a vonalon; rejtse el néhányat a fülei mögött, sőt körött is. Nyalj bele könnyeden a fülébe. Óvatosan harapdáld meg a fülkagylóját. Kérdezd meg. „Jól esett?” Szeretjük, ha kifejezed aggodalmadat és nem csak Uri ember vagy, emeld el a haját a nyaka mögül és csókold meg néhány játékos csókkal. Ez egy igen érzékeny pont néhány nő számára. Lélegezz és ragadd meg az illatát.

·        Most a szájára fogunk koncentrálni. Ahelyett, hogy egyből szétfeszítenéd a száját és lenyomnád a nyelvedet a torkába; szemléld meg ajkait. Lásd a formáját. Csodáld. Könnyedén vezesd végig rajta mutatóujjadat a felső, majd alsó ajkain. Majd kövesd az utat a nyelved végével.  Következőnek, válaszd ki szájának egyik sarkát, majd óvatosan harapdáld, húzogasd, nyald és szívd a száját. Használd ki a teljes nedvességét a nyelvednek, anélkül, hogy túlságosan tocsogó lenne, hogy felfedezd ajkai teljességét. Folytasd ezt az ajkain befelé haladva élvezetet okozva.

Most már mindkettőtökön áll a dolog.  Tüzes és határozott vagy. Ledöntötted a falakat, most ideje belevágni a többi dologba. Gyorsan.
Megszakítjuk ezt a csábító előjátékot.

·        Folytatjuk a vállaival, izgasd csókokkal ott hol válla és nyaka összefut. Lassan vedd utadat a kezén lefele míg a könyökéig nem érsz. Ne felejtsd el, nem hajt a tatár. Lassan járj, tovább érsz. Fordíts itt most rá kis figyelmet egy pár csókkal.

·        Haladj az ujjak felé. Csókold meg ujjai között, meglegyintve őket nyelveddel. Majd nyald le ujjait egyesével, miközben a szemébe nézel. Nagyon erotikus.

·        Fordítsd a kezét tenyérrel felfelé. Könnyedén kövesd a tenyere vonalait. Halkan suttogj. Ez kényeztetően hat egyesekre. Gyengéden adj néhány csókot kör alakban a tenyerére. Használd a nyelvedet is. Hogy ha eddig követted ezeket az utasításokat, akkor biztosan elég nedves vagy és azon gondolkozol, hogy mi következik. Nézz a szemébe és fejezd ki szándékodat.

·        Kihagynám az erogén jelenetet, miután tudjuk , hogy mit kell csinálni.

·        Adj néhány csókot a vállai hátoldalára, és a gerince mentén lefele haladva a derekáig. Fordíts figyelmet a derekára.  Ez az a pont amit kényeztetni kell.

·        A combjai belső fele nagyon érzékeny. Csókold meg. A térdhajlatai nagyon édesek.

·        Az utolsó pont, amit néhány nő élvez az a lábuk-lábujjaik csókolgatása.

Srácok, ez az, ahogyan egy nőt el kell csábítani. Lányok mondjátok meg, hogy elérte nálatok, hogy többet akarjatok? Sikerült a kellő helyeken kényeztetnie titeket? Használjátok a képzeleteteket fiúk. Bőséges információval láttalak el titeket. Minden nő egyedi. A csók egy út a nő és teste iránti tisztelet kifejezésére. Élvezd!
Ne szégyelld! Nyugodtan hagy egy commentet. Mondd el, hogy mennyire tetszett.

Ha lenne egy mód arra, hogy megcsókold álmaid asszonyát visszautasítás nélkül, akkor szeretnél többet tudni róla?

Még jó hogy! Melyik heteroszexuális férfi ne szeretné tudni?
Vázoljuk fel az alapokat barátom…

Mi van, hogy ha létezett egy titkos csókolózási mód, hogy megcsókold szíved hölgyét visszautasítás nélkül?
Nem keltené föl az érdeklődésedet?

Tán egy kicsit szkeptikusan állsz a dologhoz? Tán így gondolod: „Igen, persze” vagy „Ez egy kicsit túl jó, hogy igaz legyen.”
De ha elég szerencsés lennél, hogy rátedd a kezedet egy olyan titokra, mely elárulja, hogy hogyan csókolhatnál meg minden nőt, akire csak vágysz, és így visszanézve nem lennél-e elégedett magaddal, hogy megragadtad a lehetőséget, hogy megtanuld ezt a titkot?
És most, a jó hírek számodra…
Néhány évvel ezelőtt belebotlottam
egy tuti módszerbe, hogy miként csókoljak meg egy nőt visszautasítás nélkül.
Meg van az esélye,hogy még soha nem hallottál arról, amit most fogok neked mondani.
Néhány közli barátom úgy gondolja, hogy ez a legjobb módszer intimebb kapcsolatba kerülni egy nővel.
Egyikük mondta „Mint valami Jedi trükk.”
A döntést neked kell meghozni.
Mielőtt még beavatnálak, megosztanék veled egy kis történetet.
Én nem születtem ilyen adottságokkal. Emlékszem a napra mikor egy lánnyal egész jól kijöttem és felvittem a lakásomra…
Egész Este Beszélgettünk Minden Csókolózás Nélkül… Még Úgy Is , Hogy Tudtam Bejövök Neki…
…attól tartottam, hogy visszautasítana.  Nehogy már ellenem fordítsa az „egómat” és dobjon el engem ezért.
Itt van egy kisebb lista a gondolatokról, amik akkor ütöttek be, mikor meg akartam csókolni:

·        Ha visszautasít, akkor az azt jelenti, hogy nem érez viszont irántam.

·        Ha visszautasít, akkor nem lesz nála több esélyem.

·        Ha visszautasít, akkor az azt jelenti, hogy nem érdeklem a nőket.

·        Ha visszautasít, akkor számomra véget ér a világ.

Azóta a csókolózási kísérleteim 100%-osak…
…mivel csak akkor csókoltam meg, ha biztos voltam benne, hogy ő is akarja… ami, hát nem volt túl gyakori.
Több könyvet rágtam át a testbeszédről, hogy kitaláljam a jeleket amikkel egy nő mutatja, hogy vonzódik egy férfi iránt.
Ezek a könyvek még jobban frusztráltak engem.
Úgy hittem, hogy a nők sohase mutatják ki ezeket a jeleket az én társaságomban.
Csak néhány alkalommal lehetett észrevenni ezeket a jeleket.
De én még így se voltam biztos magamban.
Addig, amíg nem tekerték körém kezeiket és suttogták a fülembe, hogy „Szexi vagy!”, addig én nem gondoltam volna, hogy tartanak is valamire.
Neked is voltak már hasonló gondolataid?
Hmm. Érdekes.
Ha meglenne a késztetésed, hogy megcsókolj egy nőt visszautasítás nélkül…
- mely nőt (nőket) csókolnád meg? – milyen típusú nőt csókolnál?
És ha megcsókoltad azt akit akartál, akkor eltudnád magad kötelezni mellette?
Mielőtt még megosztanám veled a titkomat, elmondanék néhány dolgot amit meg kéne jegyezned…

1.      Ha nem csókol vissza, az nem nagy ügy…
Legtöbb nő hozzászokott, hogy nyomulnak rá a férfiak és általában nem mutatják ki érdeklődésüket.
Ha megcsókolsz valakit és ellök magától, akkor NE vélekedj úgy róla, hogy hülye kurva.
Nem fognak úgy gondolni rád, mint valami groteszk lószar, csak azért mert férfiként viselkedsz.
Többet vesztesz, ha nem csókolod meg.
A nők tudják, hogy ha egy férfi meg akarja őket csókolni, de nem meri. Ez őket lelombozza – jó hosszú időre.
Az én tanácsom: Ha megakarod csókolni de félsz, akkor csókold meg és kész – minél előbb. Előbb túl vagy rajta.

2.      Úgy gondolod, hogy ő akar megcsókolni.
Azt kapod amit beleteszel.
„Amit te gondolsz, azt a másik cselekszi”.
Ez teljesen belevág a témánkba.
Azt gondolva, hogy meg akar téged csókolni, egy briliáns esély arra, hogy majd viszonozza a csókodat.
A nők profik a férfi bizonytalanságának vagy éppen biztosságának kifürkészésében.
Mikor úgy állsz hozzá a csókhoz, hogy úgy gondolod, ő nem akar visszacsókolni, akkor evvel csak magad alatt vágod a fát.

3.      Önuralom, a nyugodtság érdekében…
Tán könyvtárnyi könyvet rágtál át a testbeszéd tanulmányozása érdekében ,  memorizálva az össze testi jelet, mely a nő érdeklődését fejezheti ki egy férfi iránt.
De persze, ha éppenséggel ezeket a jeleket véled felfedezni, akkor a szíved mélyén még mindig nem érzed, hogy tényleg így lenne.

Amit én felfedeztem, az az, hogy mikor felfedeztem, hogy a nőt érdeklem, akkor ezek a jelek nagyban hozzájárulnak a magabiztosságodhoz, hogy megcsókold… még akkor is ha a tudatod azt ordítja „Rohadtul nem érdekled!!”
Például, mikor olvastál ezekről a jelekről, akkor lehetséges, hogy az alkalom előálltával beugranak az olvasottak és biztosabb leszel abban, hogy érdekled őt.
De mikor megragadod az alkalmat és megcsókolod és ő is visszacsókol, akkor valami varázslatos dolog történik
Akkor a sok jel mind bizonyossá válik, hogy tényleg érdekled őt.
Kételkedéseid semmibe foszlanak és gondolataid realizálódnak.

 

Tudj meg még többet a csajozásról (hogyan kell csókolózni)! Kattints ide most rögtön és töltsd le az 52 oldalas könyvemet a csajozásról ingyen és szerezz barátnőt még Ma!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!

Iraq213 2011.04.29. 22:30

Hogyan kell csókolózni?

Voltál már olyan helyzetben, hogy randiztál egy lánnyal, és eljutottatok egy olyan pontra, hogy megcsókolhattad volna, de nem tetted?

Hogy ezt legközelebb elkerülhesd, megosztok veled néhány tanácsot! Ha pedig fejleszteni szeretnéd magad a nőkkel való ismerkedésben és tökéletes randiguruvá akarsz válni, akkor a PUA.HU oldal ingyenes és részletes csók és csajozós tanácsai már csak kipróbálásra várnak!

Ennek két oka lehet – egy, a fiú nem érzi úgy,hogy kellőképpen érdeklődik a lány iránta és kettő, ha még is érdeklődik iránta, a fiú megrémül, és nem tudja, hogyan vigye véghez a csókot.
Szóval, a fiú csak vár és vár és mielőtt észhez kapna, barátok lesznek, de semmi több.
Hagy osszak meg veled néhány útmutatót, hogy kitaláld, megteheted-e.

Először is, felejtsd el az összes „Mi van ha” gondolatodat, hogy ha a csókra hajtasz. „Mi van,ha ellök magától?”, „Mi van, ha pofon üt?”,  „Mi van, ha rám hívja a rendőröket?”

Ezeket felejtsd el!

Erre gondolj: Te és a leányzó barátod egy kivételes randin vagytok, és egymás iránti vonzalmaitokat bontakoztatjátok ki és egy kellemes, csöndes pillanathoz érkeztek.

Eléggé felnőtt ahhoz, hogy tudja, mi következik.

Mikor eljön a pillanat és te mozdulsz, akkor nem fog azon sírni, hogy „Anyu, az a fiú megcsókolt!”

Motiváld őt: „Elfelejtetted, hogyan kell csókolózni? Nem gond. Majd én felelevenítem.”

Aztán hirtelen megcsiklandozod őt.

Így kuncogni fog egy darabig. Ezen a ponton állj meg egy pillanatra, nézz a szemébe és mond: „Elbűvölő.”

Kezeddel tartod az állát és megcsókolod.

Semmiség ugye?

Mikor megvan a kellő önbizalmad és taktikád, akkor az első csók gyerekjáték.

 

Még több humoros és nőcsábász trükk, hogyan csókold meg a nőket most a Hogyan Szerezz Magadnak Barátnőt DVD-n!

 

Címkék:csók hogy kell hogyan csókolni csókolózni smárolni Szólj hozzá!